Ondernemers willen verduurzamen maar weten vaak niet hoe. De tijd en kennis om praktisch uitvoering te geven aan verduurzaming ontbreekt evenals de kennis over de energiewetgeving. Een ander probleem is de grote zoektocht naar subsidies. Herken jij je hierin?

Speciaal voor jou hebben we een all-in verduurzamingsconcept ontwikkeld; zo ont-zorgen we jou volledig met het verduurzamen van jouw pand en/of wagenpark. Met onze slimme software wordt verduurzamen wel erg makkelijk en met onze persoonlijke servicemomenten houden we jouw duurzaamheidsdoelen altijd scherp. We bekijken tussentijdse besparingskansen en kijken welke subsidie bij jou situatie past. Voldoen aan wet- en regelgeving? Wij regelen het voor je.

 ‘’ Mijn ambitie is om verduurzamen zo makkelijk mogelijk te maken voor ondernemers. Ook wil ik laten zien dat verduurzamen niet duur hoeft te zijn. Vaak is een investering al snel terugverdiend met de besparing en zijn er verschillende subsidies & financieringen waarvan gebruik gemaakt kan worden. Met de E-Designer gaat verduurzamen van ingewikkeld en tijdsintensief naar gemakkelijk en efficiënt. Door onze software te combineren met persoonlijk advies bieden we een uniek all-in concept waarbij we ondernemers volledig kunnen ont-zorgen.’’

Jacintha Ruhulessin
Mede-Eigenaar Energy Design